Последният трейлър на „Sabotage” на Дейвид Ейър и Арнолд Шварценегер, напълно преобърна отношението ни за филма и от състояние на абсолютен „meh”, в момента сме приятно ентусиазирани. Като история очакваме клишенце, но това ще го преглътнем в името на качественото насилие и здравата тестостеронна екшъния, които ни обещават новият и споменатият по-горе нецензурирани трейлъри.

Заедно с новия нецензуриран трейлър ви предлагаме да видите и още един британски, който е далеч по-скучен, тъй като е „зелен, два клипа, 15-минутен „b-roll” поглед зад кулисите, един британски постер и куп нови снимки.

Нецензуриран трейлър
http://www.youtube.com/watch?v=1W7oPpTc9s0

UK трейлър

Клипове
http://www.youtube.com/watch?v=mAv1ohjZ_kM

Поглед зад кулисите

Следват снимките и британския постер.

В „Sabotage” Шварценегер изпълнява ролята на безкомпромисен командир на елитен отряд от Агенцията за борба с наркотици, който се занимава с най-големите и опасни наркокартели. След една привидно успешна акция, членовете на отряда започват да измират един по един, а причината се крие в липсата на 10 милиона от разбитата наркосделка.

Режисьор на филма е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Тренировъчен ден”), а в ролите са Арнолд Шварценегер, Сам Уортингтън, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Мирей Инос, Джо Манганиело, Харолд Перино, Джош Холоуей, Доун Оливиери, Малин Акерман и др.

Премиерата е 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Съвсем нелеп филм, към края превърщащ се в неумишлена комедия, както винаги става в новите филми на Арнолд, с чийто труп Холивуд хрябва да престане да се гаври.

  2. Тъп филм, индийд, а Дейвид Ейър ми е прекалено хип-хоп, тоест посредствен, поне засега. Дано не осере „Самоубийствен отряд“.