Големи фенове сме на хорър-комедиите, когато са направени достатъчно компетентно, че и двата елемента – и хоръра, и комедията, да работят добре в синхрон. Поради тази причина се развълнувахме, когато разбрахме, че любимците ни от А24 са направили именно такъв филм, защото те многократно са ни доказали, че може да им се има доверие, когато става дума за продуциране на оригинални филми, които не се вписват лесно в рамки, а едновременно изпълняват повече от добре задачите на жанровете си.

Когато представихме първия трейлър на „Bodies Bodies Bodies“ обсъдихме това, че филмът изглежда забавно като слашър, но доста пресилен като „поколенческа сатира“. Интересното е, че новият трейлър, който можете да видите по-долу, няма дори частица от този лош опит за сатира, който присъстваше в предишния – сякаш този елемент от филма въобще не съществува и дори не бихме предположили за него, ако гледаме само тази нова реклама.

Припомняме първо, че „Bodies Bodies Bodies“ разказва за група богаташчета около 20-те, които си организират парти в отдалечена хижа, на което ще играят бордова игра, в която да открият кой е убиеца – докато наистина не започват да измират един по един. Това е именно филмът, в който ще можем да видим Мария Бакалова заедно с Лий Пейс, Пийт Дейвидсън и цяла група изгряващи млади актьори.

Вижте новия трейлър сега:

Както споменахме, този трейлър е доста по-различен от първия и се фокусира много повече върху съвсем друг аспект от сюжета. Героинята на Мария Бакалова явно се оказва новобранката в групата на богати и привилегировани ексцентрици, заведена там от приятелката си. Вижда се, че тя ще бъде подценявана от останалите, заради невинния си вид и добродушно държание, но предполагаме, че това по някакъв начин ще се обърне в хода на събитията. Интересно ни е също така как филмът ще коментира присъствието на Лий Пейс в тази компания – колкото и да го харесваме като актьор, няма как да не се види, че той е с 20 години по-възрастен от останалите, което се съмняваме да остане незабелязано от сценария.

bodies_bodies_bodies_ver2_xlg

Bodies Bodies Bodies” е режисиран от Халина Рейн („Instinct”). Сценарият е дело на Сара ДеЛап, която го е базирала на краткия разказ на Кристина Рупениан, първоначално публикуван в “The New Yorker”. В главните роли са Лий Пейс, Аманда Стенбърг, Пийт Дейвидсън, Мария Бакалова, Рейчъл Сенът, Чейс Суи Уондърс, Миха‘ла Херолд и Конър О‘Мали.

Филмът ще излезе в кината на 5 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *