Squirrels

„Hold on to your nuts!”

Поредното заглавие, което изплува от неизчерпаемия кладенец с потресаващо глупави идеи за филми (кладенец, от който идва последната сензационна кретения на SyFy „Sharknado”), се нарича „Squirrels” и ще представлява хорър-комедия, в която в следствие на екологичен инцидент „сладичките” гризачи с обаятелни опашки, известни у нас като катерички, се превръщат в кръвожадни човекоядци.

Squirrels” има готов сценарий, дело на Даниел Антониази и Бен Шифрин, но все още е на много ранен етап и тепърва ще му се търси режисьор. Също така филмът има нужда и от допълнително финансиране, което може да се окаже проблем, но Тимур Бекмамбетов, който с продуцентската си компания е в основата на проекта, е твърдо решен да стигне до края и дори е спретнал плакат и един бърз sales трейлър, целящи да съберат допълнителни средства.

Don’t touch that squirrel’s nuts! Без коментар! Явно е, че сме обречени рано или късно да видим хорър филм с всяко едно живо същество на планетата и докато това не стане филмовата индустрия няма да миряса. Но както и да е, принципно си падаме по подобни евтинии, така че ще чакаме да видим какво ще излезе от цялата работа.

Ето и споменатия постер, плюс официалния синопсис:

Squirrels - плакат

Млад мъж се завръща вкъщи, за да разследва мистериозната смърт на отчуждения му баща. Вместо да намери някакво логично обяснение, както се е надявал, той намира новия мазен приятел на майка си, гневен шериф, който се оказва бившата му приятелка, и армия от катерици, които в следствие на екологичен инцидент, са се превърнали в безмилостни човекоядци, унищожаващи всичко по пътя си.

Идеята е филмът да е готов до края на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако пуснат американската армия да се справя с тях, ще го гледам.