Първите реклами на „Need for Speed” не ни направиха много добро впечатление, но колкото повече неща виждаме от филма, които са свързани с начина на заснемането му – с минимално количество компютърни ефекти и максимален брой реално осъществени каскади – и с отношенията и връзките с играта, толкова повече си мислим, че въпреки тъпата история, която ни очаква, все пак има шанс да му се изкефим.

Сега, без излишно размотаване, да пристъпим към представянето на видеата, понеже сме ви подготвили повечко. С две думи, ще видите нов трейлър – така наречения „Extended look” и цели пет погледа „Зад кулисите”. Преди това обаче е 30-секундната Super Bowl реклама на филма, която определено е най-любимата ни до момента. Набичете здраво звука и я… чуйте!

Extended look

Зад кулисите

Натопен за престъпление, което не е извършил, автомобилният механик и уличен състезател Тоби (Арън Пол) излиза от затвора, твърдо решен да си разчисти сметките с човека, отговорен за фалшивата му присъда. Тоби „разцепва” пътя в едно опасно крос-кънтри пътешествие, което започва като идея за отмъщение, но се оказва мисия за лично изкупление.

Режисьор на „Need for Speed” е Скот Уо („Act of Valor”), сценарият е дело на Джон и Джордж Гатинс („Flight”, „Real Steel”), а в ролите са Арън Пол, Имоджен Путс, Доминик Купър, Кид Къди, Рамон Родригес, Дакота Джонсън, Майкъл Кийтън и др.

Премиерата е 14 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *