Този петък е дългоочакваната премиера на втори сезон на „Ханибал” и от NBC ни сервират едно последно рекламно блюдо, което идва под формата на началната сцена от първия епизод, която изправя Ханибал Лектър и Джак Кроуфорд един срещу друг в смъртоносна битка.

http://www.youtube.com/watch?v=o0lOYxAEUHk

Сега, това може да ви се струва като брутален спойлър, но първо, вече виждахме части от сцената в трейлърите до момента, така че изненадата така и така ни беше съсипана, второ, след като тя е първото нещо, което ще видим от новия сезон, положението няма да е чак толкова тежко – далеч по-гадно е да сме я виждали и да я очакваме няколко епизода, и трето, готови сме да се обзаложим, че това не е истински спойлър, защото най-вероятно е нечий сън.

Смятаме че е сън, не защото знаем, че и двамата герои са живи в бъдещето (то е паралелно, което позволява известни промени в историята, включително и смъртта на главен герой), а защото очакваме психологическият сблъсък между Ханибал и Греъм – и двамата всячески ще се опитват да докажат на Кроуфорд, че другият е виновен за зверските убийства – да играе централна роля в новия сезон. Което със смъртта на Кроуфорд или със знанието му, че Ханибал е лош, няма как да се случи.

Ханибал” („Hannibal”) е създаден от Брайън Фулър („Pushing Daisies”), в ролите са Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн, Каролин Давернас, Скот Томпсън, Хетиен Парк, Джилиан Андерсън и др.

Премиерата на втори сезон е 28 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *