Готови ли сте за второто ястие?

След като видяхме няколко промо-клипа от „Bates Motel”, ред е да хвърлим видео-поглед и към предстоящия втори сезон на любимия ни „Ханибал”, от който до момента бяхме виждали само плакати.

Имаме на разположение едно съвсем кратко, но за сметка на това доста радващо тийзърче – виждаме вездесъщия д-р Лектър в подготовка да сготви крехко (само предполагаме)… краче, както и пълен „moody” трейлър, който е изцяло във визуалния стил и стилистика на първия сезон и доста добре (спойлърски добре) илюстрира какво можем да очакваме като развитие на историята в предстоящите епизоди. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=rQyqMtw4G8Q

В добавка към рекламите получаваме и една любопитна промо-снимка, вероятно метафора на ситуацията в момента, в която блюстителите на реда са безсилни пред Ханибал, който ги държи в неведение и точно там, където му е удобно.

Ханибал - сезон 2

Във втория сезон на „Ханибал” Уил е в кофти ситуация. Той все още е в затвора и всички са убедени, че е виновен. Едно нещо обаче се е подобрило и това е, че той вече не страда от енцефалит. С избистрен ум, той има шанс да се бори за свободата си. Междувременно Ханибал е заел неговата длъжност във ФБР…

Ханибал” („Hannibal”) е създаден от Брайън Фулър („Pushing Daisies”), в ролите са Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн, Каролин Давернас, Скот Томпсън, Хетиен Парк, Джилиан Андерсън и др.

Премиерата на втори сезон е 28 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments