Майкъл Дъглас и Еванджелин Лили

Отдавна не сме писали за предстоящия „Ant-Man” на Едгар Райт и не е защото не е имало повод или защото изведнъж сме решили, че не го чакаме с огромно нетърпение – все пак става дума за комикс на Marvel и сто пъти по-важното, за филм на любимия ни Райт. Просто не намирахме време и знаете как става, когато изпуснеш момента, по-добре да изчакаш следващата подробност, а беше ясно, че съвсем скоро ще има предостатъчно новини. Засега сме на етап кастинг, но след някой и друг месец сигурно ще има и първи тийзъри (снимки и плакати, малко е рано за трейлъри). Все пак снимките започват април месец.

А ето какво се случва в кастинга департамента – Пол Ръд ще е в главната роля на супергероя, но изненадващо става дума за второто му превъплъщение, Скот Ланг, докато като Ханк Пим, оригиналния Ant-Man и негов създател, ще видим Майкъл Дъглас (сега вече със сигурност ще трябва да му викаме доктор Хенри Пим).

Сред по-несигурните и още непотвърдени имена са Майкъл Пеня и Клифтън Колинс младши (първият като че ли е малко по-вероятен от втория), а сега и Еванджелин Лили, чието евентуално присъединяване към екипа всъщност е повод за тази новина. Засега не е ясно в каква роля ще видим Еванджелин (ако действително се водят преговори и те приключат успешно), но се носят слухове, че става дума за дъщеря на Пим, в която Ланг е влюбен, което със сигурност не отговаря на „канона”. Но защо пък не, особено след като става дума за Ant-Man, който при все цялото ни уважение, в крайна сметка не е най-известният супергерой на Marvel. И няма как да знаем дали в това има някаква истина, но според THR ролята на Еванджелин няма да е „one-off”, тоест има шанс да я видим и в други от Marvel филмите, като „Отмъстителите 2” например.

Но да се върнем към Ланг и Пим – очевидно не става дума за поредната “origins” история (не че сме очаквали каквото и да е „поредно” или „типично” от Райт!), което може само да ни радва. Както неведнъж сме казвали, имаме доверие на Райт и досега не ни е разочаровал.

Единственото, което не ни радва, ама никак, е премиерната дата, която ни се струва абсурдно далечна – „Ant-Man” си запази овакантената от продължението на „Човек от стомана” дата (засега познат като „Батман срещу Супермен”, макар че защо „срещу” не е много ясно), 17 май 2015.

Да, както вече знаехме, 2015 ще я изкараме цялата в киното. Но пък ние сме си така от малки, така че сме свикнали…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *