Вчера не успяхме да сколасаме с тази новина, но важното е, че все пак успяваме да стигнем до нея, пък макар и с малко закъснение. По случай 25-годишнината на списание „Empire” (да им пожелаем да се задържат поне още толкова), те подготвиха специална изненада за своите фенове – и за тези на предстоящия „X-Men: Days of Future Past” – като разкриха 25 лимитирани колекционерски корици на списанието, всяка от които представя герой от филма.

Общо взето, няма какво да ги коментираме в подробности – има една-две, които са „Meh”, но повечето са ОК. Тази, която ни хвана окото за най-дълго, е на един от роботите-убийци на мутанти на „Trask Industries” и по-специално, този от бъдещето. Тази на Дженифър Лорънс като Мистик (по обясними причини) също ни направи впечатление.

Вижте на вас коя от всички ще ви допадне най-много, но преди това хвърлете едно око на един много кратичък „инстаграмски” тийзър и на един банер, показващ по-прегледно общата времева и географска картина на филма, която рисуват кориците.

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Иън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман, Еван Питърс, Лукас Тил, Джош Хелман и др.

Премиерата е 23 май 2014.

Повече подробности за „X-Men: Days of Future Past”, както и за цялата вселена „X-Men”, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Щом ни пускат кратък тийзър , не трябва ли той да бъде придружен с трейлър вече 😀 ?

  2. Тъжно, че сцените с Ана Пакуин ще бъдат отрязани и тя няма да участва в кино версията на филма.