Welcome back! Тази година Денят на влюбените ще бъде по-специален от обикновено, тъй като към приятното изкарване с любимия човек ще можем да добавим и няколко нови  епизода от втори сезон (всичките 13, ако трябва да бъдем точни, макар че не сме сигурни, че ще ни стигне времето да ги изгледаме на куп още същия ден) на повече от отличния „House Of Cards”.

По случай наближаващата премиерна дата Netflix разпространиха нов пълен трейлър, предлагащ по малко от всичко, което харесваме в сериала, и даващ обещание, че драмата, политическите интриги, конспирациите и криминалните деяния на семейство Ъндърууд – и най-вече тези на Франсис – ще достигнат нови, неподозирани висоти. Или низини? Hunt or be hunted!

Democracy is overrated”! Ах, да. Гледаме и си мислим, че с нашите „petty” политически разправийки сме просто жалки. Не ни разбирайте погрешно, знаем, че в случая става дума за художествена измислица, но все пак! Толкова сме назад с материала във всяко едно отношение, че не е истина.

Между другото, преди няколко дни научихме, че Netflix ще предложат на клиентите си възможността да изгледат всички епизоди от първи сезон с коментар на режисьорите, включително и от страна на Дейвид Финчър, и няма да ви казваме как ни сърбят ръчичките да се доберем до тях.

Като допълнение към трейлъра вижте и един нов плакат.

House of cards - сезон 2 плакат

Във втори сезон, Франсис (Кевин Спейси) и Клеър (Робин Райт) Ъндърууд продължават безскрупулното си издигане във властта, докато около тях се трупат заплахи под всякаква форма. Младата репортерка и бивша любовница на Франсис Зоуи Барнс (Кейт Мара) все повече се приближава към истината за неговите престъпления. Довереникът на президента Уокър (Майкъл Гил), милионерът Реймънд Тъск (Джералд МакРейни) настоява на политическа реципрочност – Франсис да изпълнява услуги или да си понесе последствията. А Клеър, поставена в светлините на прожектора, трябва да се изправи пред нарастващото обществено внимание, което изяжда все повече време от личния ѝ семеен живот с Франсис. За да не изгубят всичко, семейство Ъндърууд, трябва да се справят с тези опасности – минали и сегашни – без значение какви щети ще оставят след себе си.

Наред с Кевин Спейси и Робин Райт в новия сезон на „House Of Cards” ще видим Кейт Мара, Майкъл Гил, Кристен Конъли, Джералд МакРейни, Себастиан Арселус, Нейтън Дароу, Сакина Джефри, Майкъл Кели, Моли Паркър и др.

Премиерата на всичките 13 епизода от втори сезон ще бъде на 14 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мда – това е доста обещаващо действително….

    Интересно ми е следното – в първия сезон той някак си успява да запази сипматии у зрителите (според мен) – дори когато става съвсем ясно, че не би спрял пред нищо….Има нещо, което го очовечава – без да ми е ясно дали е произхода, или това че работи повече и по-ефективно от всички – или нещо друго ….Има недоизказаност в образа – която Кевин Спейси внушава – без да показва докрай – напрежението е там …

    За разлика от жена му – 100% отвратителна във всичко, което прави – начина по който се облича (елегантно) – по който тича (супер яко за възрастта и)- по който отива на работа и кеси в някакъв скъп офис (правейки се убедително на важна) – любовникът и е може би най-непоносимия и превзет боклук, който някога е бил показван в историята на телевизията –

    Празната външност на живота и е същистваща и тревожна и страшно отблъскваща – и в трейлъра я има за няколко секунди – с body language, който внушава толкова неприятни неща едновременно – – –

    Мисълта ми е – Робин Райт е била женена за Шон Пен – и тук може би играе човек и начин на живот, които са коренно противоположни на личния и живот и разбирания … и съответно вероятно нейното отвращение като човек е толкова дълбоко и тя като актриса така добра – че в резултат получаваме такава убедителна отврат …въпреки, че проблемът е, че е завършена и окончателна …без надежда за очовечаване ….

  2. Е, не е чак толкова нечовечна, щото нали беше романтична с онзи фотограф. Цялата история помогна да я видим като по-млада и невинна.