Дали вярваме на реалностите или се отнасяме със скептицизъм към фактите, които сочат сериозна промяна в природата и климата на Земята – това наистина няма значение. Защото истината е една – човечеството отдавна се е самозабравило и унищожава родната си планета по най-безотговорния, безобразен начин, с всички средства и налудности, на които е способно. Фантастиката е на път да се превърне в ужасяваща реалност.

Years of Living Dangerously” е проект на Showtime, който предстои да бъде излъчен през април, общата продължителност на програмата е 8 часа. Изпълнителни продуценти са Джеймс Камерън и Джери Уайнтрауб. Документалната поредица изследва глобалните промени на климата и особено човешкия фактор и влиянието му върху атмосферата на планетата.

В програмата участват Харисън Форд, Арнолд Шварценегер, Мат Деймън, Дон Чийдъл, Джесика Алба, Америка Ферера, Лесли Стал, Оливия Мън, Иън Съмърхолдър, журналистът от „Ню Йорк Таймс” Томас Фридман и още много личности, които хората познават и вярват на думите им. Всички те призовават към „събуждане”, защото без мисъл в днешния ден … просто няма да има „утре”.

http://www.youtube.com/watch?v=yeO68-e-Glg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *