Отдавна си нарочихме „Her” като един от най-трогателните, чаровни и очаквани филми в най-близко бъдеще и не можем да не споделим растящото нетърпение, което беше подсилено от четири клипа плюс една тв-реклама.

Новите видео-откъси разкриват аудио-актьорското майсторство на любимата Скарлет Йохансон (за малко да сменим фамилията на О’Хара, и може би с основание, защото ни се струва, че ще бъде почти толкова обичана в ролята на операционната система, колкото е бил влюбен Рет Бътлър в „Отнесени от вихъра”). И както всеки път констатираме, че Хоакин Финикс е невероятен актьор, така всеки следващ път той го доказва толкова категорично, че изпитваме необходимост отново да повторим същото твърдение!

Режисьор на „Her” е Спайк Джоунз, а ролите са поверени на Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Руни Мара, Крис Прат, Оливия Уайлд и Скарлет Йохансон (като „Саманта”, гласът на компютърната система).

Her” тръгва в ограничен брой кина в Щатите днес, 18 декември, а в широко разпространение ще може да бъде видян от 10 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *