Накратко: продължава инвазията на „charаcter” постери на „Avengers: Age of Ultron” – след Железния човек, Хълк, Черната вдовица, Тор и Ник Фюри, сега е ред и на Капитан Америка и Hawkeye.

Преди да видите плакатите, хвърлете един поглед на тийзъра на най-новия трейлър на филма, който се очаква да дебютира утре вечерта и явно е „голямото събитие”, за което спомена  Робърт Дауни-син преди няколко дни.

http://www.youtube.com/watch?v=3Nsvo1spJKE

Капитан Америка - плакат

Hawkeye - плакат

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл.

Премиерата е 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Да бе най накрая малко Вижън. Трейлъра и хареса като цяло… Има някаква „любов“ между черната пичка и зеления гоблин все пак 🙂
    Мен ми хареса сцената с многото ултони.. Все се надявах все пак да направят голяма мащабност (в случайя виждаме доста ултрони, но се надявах на доста повече) както в големия постер с хилядите ултрони и във филма да видим десетки хиляди ултрони… цяла нескончаема армия.. Това щеше да още по интересно честно казано и все пак не съ изгубил надежда да видим нещо такова..

  2. Наистина и аз на това се надявах, но нямa как да ни покажат всичко епично още в трейлъра….
    Иначе се набива на очи, че Ултрон все се задява със капитана.. 😀

  3. Абе нма да им дойдат множко. даже напротив ше е наистина интересно, защото ще бъдат притиснати в ъгъла и в крайна сметка Вижън ще с епояви в последния момент и ще ги унищожи.. Нали Вижън е за тази работа 😉
    В крайна сметка наистина щеше и може да бъде интересно, защото го има предвид от гледна точка на това, че може така да завъртят филма, е да има съспенс, отчаяние и невиждане на светлината в тунела. Както се казва да се създаде чувствтото за Последната битка…. Ако ме разбираш какво имам предвид…. Разбира се и гарниран с мрачен тон на филма освен, че ще има наистина визия ще създаде и една хубава атмосфера..

  4. Исках да кажа и за да не бъда голословен какво имах предвид нека илюстрирам, ако мога така да се изразя. Очаквам нещо такова като това между 2:15 и 2:30.. 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=LPQeBckedvw
    Просто очаквам такава мащабност.. 🙂