Ехаааа! Дебнем тази простотийка вече втора година и имаше момент, в който си мислихме, че в крайна сметка филмът няма да види бял свят и единственото, с което ще си останем, ще са двата провокативни плаката, които видяхме до момента – по един за всяка година, откакто научихме за проекта. Е, изглежда, че „Nurse 3D” все пак ще го бъде и като доказателство имаме първия трейлър на филма.

Ако не сте запознати, с две думи: „Nurse 3D” разказва историята на Аби (Паз де ла Уерта), учтива и отдадена на професията медицинска сестра, част от екипа на „All Saints Memorial Hospital”, която използва своята сексуалност, за да развива другата си (нощна) професия – да съблазнява и да убива по брутален начин неверни мъже. Когато младата и чувствителна Дани (Катрина Боудън) се присъединява към болничния екип, Аби открива в нея приятел и партньор. Когато обаче връзката им се превръща в обсесия, Дани отблъсква Аби, което   предизвиква гнева ѝ и отприщва вълна от терор.

Ех, ако Паз де ла Уерта изглеждаше и в лице така, както и в тяло, направо… А ако можеше и да играе…

Конкретно за трейлъра, смятаме че на всички е ясно за какво става въпрос и няма смисъл да го коментираме. Евтино сексуално психо-трилърче – експлоатиращо една от най-старите и разпространени сексуални фантазии и фетиши на мъжете, в което ще има доволно количество секси мадами и кървища. Лично на нас не ни трябва повече.

Вижте и най-новия плакат на филма.

Nurse 3D

Режисьор на „Nurse 3D” е Дъглас Арниокоски, който е бил асистент режисьор на филми като „Страх и омраза в Лас Вегас” и „Заразно зло: Изтребване” и чиито дебют „The Day” предстои съвсем скоро. В ролите ще видим Паз де ла Уерта, Катрина Боудън, Борис Коджо, Дита фон Тийз, Нийл Макдона и др.

Премиерата е 7 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *