Накратко, досега не сме имали възможност да пишем за „Dark Places” на Жил Паке-Бренер и Чарлийз Терън, затова се възползваме от дебютирането на първата официална снимка, за да наваксаме.

Dark Places” е създаден по едноименния роман на Гилиан Флин (покрай този филм и предстоящия „Gone Girl” на Дейвид Финчър, очакваме Флин да се превърне в една от най-горещите пишещи жени в момента) и разказва историята на Либи, която на 7-годишна възраст свидетелства срещу брат си, във връзка с жестокото убийството на майка ѝ и сестра ѝ. 25 години по-късно, група ентусиасти, занимаващи се с разследване на известни престъпления, убеждават Либи да си припомни и да преразгледа събитията от трагичната нощ и с нахлуването на спомените, на повърхността започват да изплуват шокиращи късчета информация, които поставят под съмнение всичко, което Либи смята за истина.

Не знаем за вас, но на нас ни звучи интересно. Любопитни сме да видим трейлър, но засега разполагаме само с първата официална снимка на Чарлийз Терън като Либи.

Чарлийз Терън в „Dark Places”

Без значение какви „парцали” навлича, тази жена винаги е супер-хубава! Чак е дразнещо.

Режисьор на „Dark Places” на Жил Паке-Бренер („Sarah’s Key”), а в ролите са Чарлийз Терън, Клои Грейс Морец, Никълъс Холт, Кристина Хендрикс, Кори Стол, Тай Шеридън, Стърлинг Джеринс и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. На 7 години свидетел?И предполагам са осъдили брат и на базата само на нейните „показания“?Без фактически доказателства?Ако това е основата на книгата не бих си я купил никога, даже не бих я прочел и безплатно.Ако и филма ще следва тази линия, то това е крещяща обида към интелекта на зрителя.

  2. Какъв е проблемът седемгодишно дете да бъде свидетел? И как от една кратка статия може да се разкритикува целия сюжет? Нали не смятате, че в световен мащаб се лансират посредствени автори. Хората навън са създали критичен литературен вкус. Четат, купуват книги и се вълнуват.
    Ако се интересувате малко повече от съвременна литература (и не ми се перчете с Кафка и Достоевски, не само те са „истински“ писатели), щяхте да знаете за тези романи.
    Обида за моя интелект са вашите пунктуация и правопис!