Повечето от нас се запознаха със Закари Куинто с ролята му на перфектния психопат Сайлър в Heroes – сериалът, който до ден днешен си остава едно от големите ни съжаления, заради безупречния си първи сезон и пълния си крах след това. От тогава обаче Куинто изгради доста сериозна кариера, в която от време на време отново се връща към психопатските си корени, но днес ще го видим от обратната страна – в клопката на друг психопат.

Филмът, с който ще ви запознаем сега, носи заглавието He Went That Way и ще постави Закари Куинто в кола с Джейкъб Елорди, който до скоро беше познат само на феновете на Euphoria, но вече е на път да стане огромна звезда, след участия в Priscilla и Saltburn.

Историята на He Went That Way е базирана на истинска криминална случка, но сякаш множеството убийства са се сторили недостатъчно интересни на някого и в разказа е замесено и дресирана маймуна. Като цяло сюжетът се върти около треньора на известно шимпанзе, появяващо се по всички популярни телевизионни програми през 1964 г. в Америка. Проправяйки си път към поредното участие, треньорът решава да предложи превоз на 19-годишен стопаджия, който се оказва, че е по средата на серия от убийства.  

Закари Куинто играе ролята на дресьора, Елорди е убиеца, а Патрик Дж. Адамс се появява като свещеник с дълбоки и мистериозни връзки към единия от тях. Вижте трейлъра сега:

Чисто визуално He Went That Way напомня на всички други филми, които се захласват по романтизма на пътуването с кола през Америка. А работа с шимпанзето откровено ни притеснява като идея, защото ни се струва „съшита с бели конци“, просто за да направи по-интересна история на човек, който случайно взима на стоп убиец. Във всеки случай обаче срещата между двата тотално различни типажа – единият олицетворение на хаоса, а другият – на реда, може да бъде интересна за гледане. Стискаме палци изследването на героите да се е съчетало с интересен криминален сюжет, защото искаме да гледаме Куинто и Елорди заедно на екран, стига и филмът им да си струва.

Ето го официалният синопсис:

He Went That Way е напрегнат трилър, базиран на истинска криминална история, който дава опасен обрат на познатата формула за филма с пътуване. Разказът се развива през 1964 г. и проследява 19-годишният сериен убиец Боби, който хваща на стоп колата на Джим – известен животински дресьор. На изоставена отсечка от легендарния Път 66, Джим кара безценен багаж – шимпанзето Спарки, което е телевизионна звезда. Докато напрежението между Джим и Боби се покачва и техните огнени характери се готвят да експлодират, пътят става все по-опасен, колкото по-дълъг е.

He Went That Way е режисиран от Джефри Дарлинг. Сценарият е дело на Еван Уийнър, който адаптира книгата Luke Karamazov на Конрад Хилбъри.

Филмът ще дебютира в избрани кина на 5 януари 2024г, а една седмица по-късно ще бъде достъпен и на video on demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *