Първият трейлър на вдъхновения от действителни събития военен филм на Питър Бърг „Lone Survivor” беше истинско разочарование и честно казано, ако не бяха добрите отзиви, които продължават да изскачат от тук-там (някои дори го представят като претендент за „Оскар”), хич нямаше да си правим труда да представяме най-новата му реклама, която дебютира преди няколко дни.

В случай, че не сте запознати, „Lone Survivor” е създаден по „non-fiction” романа „Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10” на Маркъс Лутрел и разказва едно от най-драматичните действителни събития от съвременната военна история на Америка, в което четирима военноморски тюлени на тайна мисия за неутрализиране на високопоставен водач на талибаните попадат в засада на вражеските сили в региона на Хинукуш в Афганистан.

Този трейлър определено е подобрение спрямо първия, но за съжаление ние продължаваме да виждаме филма само като жалка патетика и като поредното падение на Питър Бърг. И хубаво, критиците го харесват, ама избраните цитати – сред които, да ни прощават феновете им, са две от най-големите „quote whores” Хамънд и Травърс – не ни вдъхват никакво, ама никакво доверие.

Ама, както се казва, ще поживеем и ще видим, може пък да бъркаме.

Режисьор на „Lone Survivor” е Питър Бърг, а в ролите са Марк Уолбърг, Тейлър Кич, Бен Фостър, Емил Хърш, Ерик Бана, Александър Людвиг, Ерик Ферера и др.

Премиерата е 27 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *