Преди малко повече от два месеца посетителите на Comic-Con видяха изключително ранен тийзър на „Avengers: Age of Ultron”, а останалите фенове и гийкове, които нямахме път към Сан Диего по това време, се бяхме примирили, че най-вероятно никога няма да го видим (както става с повечето Comic-Con клипове), но ще го преживеем, след като е толкова предварителен и няма нито кадри, нито дори специално подготвен глас зад кадър. Но честно казано, пак ни се искаше да му хвърлим едно око…

Сега имаме тази възможност, благодарение на Blu-ray изданието на „Железният човек 3”, и да, тийзърът действително е просто представяне на заглавието, а оттам и на злодея, но знаем, че феновете на „Отмъстителите” ще му се зарадват.

http://www.youtube.com/watch?v=CFGg3fhYJHQ

Ако не сте съвсем сигурни кой е Ултрон и как ще се впише в историята, малко повече информация можете да намерите в предишната ни новина, но не очаквайте кой знае какви подробности – снимките на филма още не са започнали, а премиерата е чак 1 май 2015. Но както всеки път ви напомняме, дотогава ще гледаме „Thor: The Dark World”, „Captain America: The Winter Soldier” и „Guardians of the Galaxy”, така че ще позалъжем глада за комиксови герои и злодеи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *