Когато в началото на септември ви представихме трейлъра на създадения от Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”) 8-епизоден мини-сериал за НВО с Матю Маконъхи и Уди Харелсън „True Detective” споменахме, че го поставяме на върха на абсолютно всичко, което очакваме да се появи на малкия екран в близките година-две.

Като се замислим обаче, с приближаването на премиерата и съответно с напредването на рекламната кампания, само „малкия екран” не описва ситуацията достатъчно добре и всъщност очакваме „True Detective” повече отколкото доста предстоящи (високопрофилни) кино филми.

Знаем, че подобна степен на надъхване не е много здравословна, но какво да се прави – разказаната чрез множество гледни точки и времеви рамки история за преплитащите се пътища на двама детективи, посветили 17 години от живота си в търсене на сериен убиец, ни ляга просто перфектно, а всичко, което сме виждали като реклами, изглежда просто прекрасно. Най-новите 5 супер картички сюрреалистични клипчета също не са изключение.

Създател на „True Detective” е Кари Фукунага, а освен Матю Маконъхи и Уди Харелсън, в ролите ще видим Александра Дадарио, Кевин Дън, Мишел Монахан, Майкъл Потс, Елизабет Рейзър и др.

Премиерата е през януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments