Всички традиции на Disney, събрани в едно – нов филм се задава преди декемврийския празничен месец. „Замръзналото кралство” („Frozen”) ще „омагьоса” хиляди семейства по света и у нас – публиката от малки (и не толкова) зрители неизбежно ще „замръзне” пред екрана, за да си срещнат с (изненада!) непознати герои – нови принцеси, герои и снежен човек (от старомодните, с нос от морков и копчета от въглени, който странно малко прилича на събирателен образ от „свещника” и „часовника” – придворните в „Красавицата и Звярът”). Предлагаме да видите два трейлъра на новото анимационно приключение, с една-две снимки и постер, от който могат… да те побият тръпки, от студ…

Frozen

Frozen

Frozen - плакат

Ана и помощникът й – планинецът Кристоф, потеглят на опасна мисия – да открият сестрана на Ана, Елза, превърнала се в Снежна кралица, и да прекратят магията, която е оковала кралството им в ледената прегръдка на вечната зима. Елза е надарена със сила, която не може да контролира, но има любовта на сестра си, която ще направи всичко по силите си, за да върне лятото и топлината в сърцата. Не забравяйте, че семейният лайтмотив е силен коз в „конвейра” на Disney, както и музикалните акценти. Вярно е, че „Красавицата и Звярът”, „Аладин” и особено „Цар Лъв” са несравними спомени, но в музикално отношение „Замръзналото кралство” се опитва да върви по техните стъпки, оставили следа в миналото.

Режисьори на леденото приключение са Крис Бък и Дженифър Лий (работили съответно по „Тарзан” и „Разбивачът Ралф”), героите ще говорят (и пеят) с гласовете на Кристен Бел, Идина Мензел, Джонатан Гроф, Джош Гад, Алън Тудик, Сантино Фонтана, Крис Уилямс. Световната премиера на филма на 3D е на 27 ноември, у нас тръгва на екран на 29 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *