Както беше обещано, първият трейлър на „Х-Men: Days of Future Past” вече е факт и след като не успяхме да го представим толкова бързо, колкото ни се искаше, сега няма да се размотаваме излишно. Доколкото разбираме трейлърът е много близък до показаното на тазгодишния Comic-Con, където феновете са полудели до неузнаваемост (което си е стандартното състояние на тълпата в зала Н). Вижте как ще ви се отрази на вас и имайте предвид, че музиката на Ханс Цимер е важна част от трейлъра, така че подгответе се подобаващо.

Най-много ни радва това, че става дума за герои, тяхната мотивировка и развитие – това винаги е бил големият плюс на филмите за Х-мен, не екшънът, нито дори разнообразните сили на мутантите. Разбира се, очакваме в следващия трейлър да има малко повечко екшън, но на този етап като че ли сме доволни. Интересно ни е да видим и малко повече от алтернативното бъдеще, което ни се стори любопитно.

Винаги сме обичали разбивките и коментари на трейлъри кадър по кадър, които Empire често правят, и този път самият Брайън Сингър им помага с коментари и разяснения „от кухнята”. Имайте предвид, че отделните извадени кадри са към 40-тина, така че като цяло коментарът е доста дългичък и – разбира се! – няма кой знае какви спойлъри. Бихме могли да извадим няколко акцента тук, но така само ще развалим общото впечатление – съветваме ви просто да цъкнете на линка и спокойно да „изгледате” трейлъра отново.

X-Men: Days Of Future Past Trailer Breakdown – X-clusive: Bryan Singer guides us through our first look

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Йън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман, Еван Питърс, Джош Хелман и др.

Премиерата е 23 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Малко оффтопик ама трябва да кажа,че снимката която сте сложили на статията Джеймс Макавой 1 към 1 прилича на Гари Синис от Форестгъмп 🙂