„Кунг фу панда 2”

Както знаете има традиция по време на “Super Bowl” да се излъчват кратки клипчета на едни от най-очакваните кино заглавия за годината и първият, който виждаме, е на „Кунг фу панда 2”.

Не, “Super Bowl” още не е минал – ако не се лъжем събитието е тази неделя – просто това е някаква нова практика, рекламите, които ще се въртят по време на грандиозното спортно мероприятие да се завъртат предварително. На нас това ни изглежда доста тъпо, предвид баснословните суми, които се плащат за рекламното време, но студията си знаят най-добре.

Вижте как По и компания „Will Wok You”:

В „Кунг фу панда 2” Долината на мира е заплашена от нов и загадъчен враг, който планира да използва тайно оръжие, с което да завладее Китай и завинаги да унищожи кунг фу. Разбира се, само По може да му се противопостави, но за да победи, той трябва да разкрие тайните на своя мистериозен произход.

Филмът е с гласовете на Джак Блек, Анджелина Жоли, Дъстин Хофман, Джаки Чан, Сет Роугън, Луси Лу, Гари Олдман, Мишел Йео, Жан-Клод Ван Дам и др. Премиерата е на 26 май.

Освен „Кунг фу панда 2” по време на “Super Bowl” се очакват реклами и на „Super 8”, „Transformers: Dark of the Moon”, „Капитан Америка”, „Тор”, „Ранго”, „Карибски пирати 4”, „Cowboys & Aliens”, „Limitless”, „Just Go With It”, „Battle: Los Angeles” и „Priest”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *