Нямахме намерение да пускаме повече трейлъри на „Inside Llewyn Davis” на братя Коен – вече изгледахме предостатъчно, при това все страхотни – но решихме все пак да ви го представим, като се възползваме от случая, за да ви съобщим, че филмът ще може да бъде видян и у нас (кажете алелуя!) в рамките на предстоящия So Independent, който започва в края на месеца.

Inside Llewyn Davis” е вдъхновен от живота на Дейв ван Ронк, американски фолк певец и неофициален кръстник на музикалната сцена на Грийнуич Вилидж през 60-те, откъдето тръгват музиканти като Боб Дилън, Джоуни Митчъл и много други. Гуру на по-младите певци, признат за енциклопедия за историята на блус и фолк музиката и разбира се, талантлив изпълнител, Ронк получава прякора „Кмета на улица МакДугъл”. Това е заглавието и на мемоара му (издаден посмъртно), от който братята Коен черпят вдъхновение.

Предишните реклами, пълен списък с песните от саундтрака и още подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьори на „Inside Llewyn Davis” са братя Коен, а в ролите са Оскар Айзък, Кери Мълиган, Гарет Хедлънд, Джон Гудман, Ф. Мъри Ейбрахам, Джъстин Тимбърлейк, Старк Сандс, Адам Драйвър, Джанин Серълс и др.

Официалната премиера на филма е 9 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Алелуя! Алелуя!! Алелуя!!! Това ще е най-добрия So Independent ever! Коен, П.Т.А., Пейн, Рефн…