Веднага правим едно уточнение, че тук не става въпрос за предстоящата ревизионистична версия на „Херкулес” на Брет Ратнър и Скалата, а за съвсем различен филм, подготвян от Рени Харлин и Келан Лъц, озаглавен „Hercules: The Legend Begins”.

Едва ли сте изненадани, че има такова нещо, тъй като е запазена марка на Холивуд да подготвят по два филма на една и съща тематика. А дори и по една или друга причина да пропуснат да организират втори филм, винаги можем да разчитаме на „Asylum” да ни „зарадват” с едно евтино менте. В случая, „Hercules: The Legend Begins” е от втория тип, нищо че филмът не е дело на „безумците” от „Asylum”, а на „Millennium”, но не е като те да правят много по-добри неща.

Преди няколко дни самият Келан Лъц представи тийзър трейлъра на филма с общението, че на New York Comic-Con ще видим доста повече и ето, че ден след събитието вече имаме и пълния трейлър. Вижте и двете видеа и богоговейте.

Надяваме се, че все още ще работят по тези ефекти, защото… леле! Иначе няма какво да коментираме, на всички е ясно, че това ще е тотална брадва. Прилича на някоя от пародиите в стил „Страшен филм”, посветен на „sword and sandal” филмите – с акцент върху „Гладиатор”, „300” и „Спартак: Кръв и пясък”.

Режисьор на „Hercules: The Legend Begins” е Рени Харлин, а в ролите са Келън Лъц, Лиъм Макинтайър, Гайа Вайс, Скот Адкинс, Роксан МакКий, Люк Нюбери, Раде Шербеджия и др.

Премиерата е през март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. УЖАС !!! Гледам и малоумника от „Спартак“ са ангажирали, което е дъното в иначе тази доста дълбока помийна яма …

  2. Гладиаторски боеве в древна Гърция?Да отворя ли тухлата на Франсуа Шаму?Реторичен въпрос..това е обида за интелекта на зрителя.Дори кръв не видях.Това в PG-13 ли ще бъде?Явно ще е много след „Гневът на титаните“..както и да е – това все пак е Холивуд и там е важното парите и колелото да се въртят постоянно.