Милионите феновете на „Игра на тронове“ имат възможност да направят едно добро дело, с което да спасят живот. HBO България, в партньорство с Българския Червен Кръст, Националнияцентър по трансфузионна хематология (НЦТХ) и Park Center Sofia, организират кръводарителска акция под наслов „Кръв за трона“. Тя ще се проведе в София на 28-ми и 29-ти март между 10:00 и 14:00 часа в Park Center Sofia на бул. „Арсеналски“ 2.

Повече подробности ще откриете в официалното прессъобщение.

HBO призовава феновете на „Игра на тронове“ да дадат „КРЪВ ЗА ТРОНА“
Кръводарителската акция в София е част от глобална кампания и ще се проведе на 28-ми и 29-ти март

HBO България, в партньорство с Българския Червен Кръст, Националнияцентър по трансфузионна хематология (НЦТХ) и Park Center Sofia,кани феновете на „Игра на тронове“ да отпразнуват финалниясезон на сериала, като покажат своята отдаденост, включвайки се винициативата „КРЪВ ЗА ТРОНА“.Кръводарителската акция ще се проведе в София на 28-ми и 29-ти март между 10:00 и 14:00 часа в Park Center Sofia на бул. „Арсеналски“ 2.

Вижте апела за кръводарителската акция:

https://www.youtube.com/watch?v=9XQgCpMue-I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1YQuvSCAxfHd8xaXb3VUwiBEG0uTPZTTxOXWDLkqVK65pr-gi5e8LCbH0

„КРЪВ ЗА ТРОНА“ е глобална кампания на HBO,която се случва през месец март в различни градове в Щатите и в Европа. Героите от „Игра на тронове“ проливаха кръвта си в името на Трона цели седем сезона впродължение на 67 епизода. Сега, в навечерието на финала, феновете ще могат да дарят своята кръв в името на хуманнакауза – спасяване на човешки живот.

Организаторите у нас се обръщат не само към любителите на поредицата, но най-вече към феновете на доброто, с апел да се включат в тази инициатива и да станат редовни кръводарители.

И докато проливането на кръв за домогване до Железния трон е история от света на Вестерос, то недостигът й за различни животоспасяващи интервенции е казус от реалния живот в световен мащаб. В България всеки ден повече от 500 души се нуждаят от преливане на кръв. 1/3 от тях са деца. Кръвта няма заместител – тя се набавя единствено от кръводарители.

Акцията има специална страница hbogo.bg/lp/bleedforthethrone и Facebook събитие “КРЪВ ЗА ТРОНА“. Кандидат-кръводарителите могат да се информират как да се подготвят за кръводаряване на redcross.bg или ncth.bg.

Премиерата за България на финалния осми сезон на „Игра на тронове“ е на 15 април. Първият от общо 6 епизода ще е достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от сутринта, а по HBO от 21:00 часа. Последният епизод, който ще е дълъг 80 минути ще излезе на 20 май.

Сега е моментът феновете да си припомнят как се разви историята в предните сезони, като могат да го направят по всяко време на www.hbogo.bg.

blood-for-throne-img01-20190325 blood-for-throne-img03-20190325 blood-for-throne-img04-20190325 blood-for-throne-img05-20190325 blood-for-throne-img06-20190325

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments