Къмбърбач в Star Wars VІІ

Около един от най-обсъжданите предстоящи филми-продължения вече витаят слухове за кастинг. Много, ама Много ще съм доволна, ако Този слух се реализира, защото това ще означава, че въпреки всичките ми резерви към предстоящата 7-ма част на „Star Wars”, ще има и актьорска причина да го очаквам с (възобновен) интерес. Иде реч за потенциалното включване на Бенедикт Къмбърбач в екипа на филма.

Не ми се ще да обръщам внимание на споменаването на Рейчъл Хард-Ууд и особено на недоразумението Алекс Петифър (все едно да кастват „Чайника” за филма, като тази мисъл предизвиква моментална уртикария от погнуса!). Изводите за възможно ангажиране на Къмби са направени от неговото напускане от новия проект на Гийермо дел Торо „Crimson Peak”, което се е случило без основателна причина преди дни, и от думите на Бенедикт в негово интервю от месец май за Total Film, в което той споделя как са коментирали с Джей Джей Ейбрамс предстоящия епизод VІІ.

„Наскоро си мислех „Аз съм израснал с оригиналните серии”, но след като проверих кога са пуснати на екран, си казах – „Аз всъщност съм роден с тях!” „Междузвездни войни” са важна част от моето детство, от израстването ми. Бях свързан с тях, както предполагам всяко дете, защото те са приказни истории, много прости като сюжет, разказани по изключително красив начин, в триактова мелодрама, наподобяваща опера. Много обичам тези филми! Винаги съм искал да бъда Хан Соло! Всичко, което правеше Харисън Форд, беше най-върховното, на всички времена!”

Именно! Много си прав, Къмби (особено за Хан Соло)! Стискаме ти палци Джей Джей да се „смили” и да те вземе в екипа, пък дано ти спретнат и подходяща роля, както се получиха нещата с „Пропадане в мрака”. Очаквайте още потвърдени новини във връзка с кастинга на „Star Wars VІІ”  – все пак участието на Къмбърбач за момента е само слух…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments