Сталоун срещу Де Ниро

Ох! Вече сме свикнали с мисълта (или по-скоро с факта) за гериатричните излагации на Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро, но въпреки това подхождаме към „Grudge Match” със свито сърце, просто защото не искаме да ги виждаме да оскверняват две от най-известните си филмови превъплъщения.

В случай, че сте пропуснали първия ни поглед към филма, „Grudge Match” поставя един срещу друг двама боксьори и ожесточени съперници – Били „The Kid” МакДонън и Хенри „Razor” Шарп, които 30 години след края на кариерите си, отново се качват на ринга, за да могат веднъж завинаги да разрешат спора кой от двамата е по-добър.

Вижте как ще ви се отрази първия трейлър.

Какво, само една закачка с „Роки”?! Направо не е за вярване. Като чухме, че филмът ще е комедия, си помислихме, че целият ще е един голям риф на тема „Роки” срещу „Разяреният бик”. Явно, въпреки че става въпрос за комедия, авторите са решили да подходят по-сериозно и да не разчитат на евтини пародийни гегове, което поне за нас е плюс.

Честно казано, друго не ни се ще да коментираме. Не искаме да отделяме на филма прекалено много внимание, защото мисълта за него не ни е особено приятна. Силно се надяваме обаче той да не се окаже тотална трагедия, защото освен Сталоун и Де Ниро, в него участват още актьори, като Алън Аркин и Ким Бейсингър, които не бихме искали да се излагат като… просто не искаме да се излагат.

Режисьор на „Grudge Match” е Питър Сегал, а сценарият е дело на Дъг Елин, Родни Ротман и Тим Келехер. В ролите са Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Кевин Харт, Алън Аркин, Ким Бейсингър, Джон Бернтал и др.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *