Един от десетките филми, дебютирали на тазгодишния фестивал в Торонто, е „Horns” на Александър Ажа, създаден по едноименния роман на Джо Хил, който от известно време се намира и на родния пазар, издаден от „Изток-Запад” под заглавието „Рога”.

Въпреки че филмът не е в челните места на списъците ни с най-очаквани заглавия, все пак имаме сериозно желание да го видим, най-вече заради Хил, който отдавна не е просто син на баща си (вероятно знаете, че той е отроче на Стивън Кинг) и Ажа, на който сме фенове, въпреки че не е направил нещо, с което да се отличи истински – вярно, че „Пираня” ни е супер любим, но все пак е пародия, а ние искаме нещо по-сериозно.

Покрай премиерата на „Horns” в Торонто, където между другото получи доста добри отзиви, получаваме възможност да хвърлим нов поглед към филма, който идва под формата на първия клип (разпространен от Collider), няколко снимки и една неофициална презентация на (предполагаме) два официални плаката.

Не ни се ще да коментираме, преди да сме видели трейлър, само ще споменем, може би за стотен път, че Даниъл Радклиф е пълна скръб (засичали сме го по телевизията като себе си и не е лошо момчето, даже е доста интелигентно, но като актьор е абсолютно дърво) и присъствието му тук, поне за нас, е сериозен минус.

Ето снимките и неофициалния поглед към плакатите.

Horns - Даниъл Радклиф

Horns - Даниъл Радклиф

Horns

Horns - плакат

Horns” разказва за 26-годишен младеж, обвинен в изнасилването и убийството на приятелката си, който се събужда и открива, че му растат рога. Тези рога обаче не са обикновени (ако това въобще може да се каже за човешки рога) и му дават специалната способност да кара хората да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Режисьор е Александър Ажа („Високо напрежение”, „Очи на скалите”, „Огледала” и „Пираня”), сценарият е дело на Кийт Бънин („In Treatment”), а Джо Хил е изпълнителен продуцент. В ролите, освен Даниъл Радклиф, ще видим Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън, Дейвид Морз, Джеймс Ремар, Кели Гарнър и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „Не ни се ще да коментираме, преди да сме видели трейлър, само ще споменем, може би за стотен път, че Даниъл Радклиф е пълна скръб (засичали сме го по телевизията като себе си и не е лошо момчето, даже е доста интелигентно, но като актьор е абсолютно дърво) и присъствието му тук, поне за нас, е сериозен минус.“

    ХАХахаха много точно! Хаххаха

  2. Повечето ревюта за филма хвалят Радклиф, а и от видяното до момента не виждам проблем с кастинга, даже напротив.