„Under the Skin” със Скарлет Йохансон

Първият тийзър трейлър на „Under the Skin” на Джонатан Глейзър със Скарлет Йохансон в ролята на извънземно, което броди по Земята, дегизирано като сексапилна жена, в търсене на човешки жертви, преобърна представите ни (и очакванията ни) за филма, в резултат на което, в момента го очакваме дори повече.

Защото един многопластов, визуално предизвикателен и провокативен филм – за какъвто говорят отзивите до момента – е къде-къде за предпочитане пред филм, възползващ се само и единствено от красотите на Скарлет и нямащ претенцията да бъде нещо повече от проста вариация на тема „Видове”.

Сега имаме възможност да видим нова реклама на филма, която представлява удължен вариант на споменатия по-горе трейлър, който видяхме в началото на месеца. Разликата е, че този път в началото имаме възможност да видим как действа героинята на Скарлет, преди нещата да забият в онзи Линч-овски стил, който толкова ни допадна. Вижте.

Още веднъж, очакваме с голям интерес!

В „Under the Skin” Скарлет Йохансон е в ролята на извънземната Лора, дегизирана като хипнотична и естетически перфектна жена. Въоръжена с ненаситна сексуалност, тя броди из изключително красивите и въздействащи пейзажи на Шотландия, търсейки да залови човешки същества, за да ги унищожава и евентуално да ги изпраща на родната си планета. Лора е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на „Under the Skin” е Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”), а в ролите са Скарлет Йохансон, Пол Браниган, Кристоф Хадек, Скот Даймънд и др.

Премиерата се очаква през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *