При все че ни е писнало от модерни интерпретации на класически приказки, като големи фенове на Кристоф Ганс („Братството на вълците”, „Сайлънт Хил”) очакваме с любопитство неговата версия на „Красавицата и звяра”, която би трябвало да е по-близка до позабравената оригинална версия на мадам Вилньов от далечната 1740 година, и продължаваме да следим рекламното развитие на филма.

След като в началото на юни видяхме първата официална снимка на Лея Сейду и Венсан Касел като титулярните герои, сега е ред и на първия постер. Общо взето, той не е нищо особено и е в традициите на почти всички подобни филми от последните няколко години, но пък ни предлага поглед към звяра, така че си заслужава да му хвърлим едно око.

Красавицата и звяра - плакат

Както казахме, плакатът е малко типичен като за приказна история, но какво пък, нали става въпрос именно за приказка. Повече ни притеснява това, че звярът не ни изглежда  прекалено страшен – мяза ни на кафяв лъв, който малките момиченца ще си умрат да гушкат, а не това очаквахме от Ганс.

Все пак това е само плакат и тепърва ни предстои да видим трейлър. Надяваме се той да потвърди очакванията за един доста по-мрачен и неподходящ за невръстни дечурлига филм.

Като допълнение ви предлагаме да видите и няколко нови снимки.

Красавицата и звяра - Лея Сейду

Режисьор на „Красавицата и звяра” е Кристоф Ганс, а в ролите ще видим Лея Сейду, Венсан Касел, Едуардо Нориега, Андре Дюсолие, Одри Лами и др.

Френската премиера е 17 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *