Марк Форстър

Въпреки че „Quantum of Solace” определено не получи всеобщото одобрение на критици и зрители, ние си го харесваме – не колкото „Casino Royale”, но достатъчно, за да искаме да видим още един екшън, режисиран от Марк Форстър. Особено ако става дума за пост-апокалиптична фантастика. От друга страна, след любимия ни „Stranger Than Fiction” за нас няма особено значение какво ще снима Форстър и всеки нов проект е добра новина. И това без да броим „Monster’s Ball”, „The Kite Runner”, че дори и „Finding Neverland”. За „Stay” ще си говорим друг път.

Deadline описват „The Runner” като фантастично приключение на „Disney”, чието действие се развива през 2027 година, когато група оцелели решават да изпратят един от тях назад във времето и той да спре ужасяващ апокалипсис. За съжаление както често става, мъжът, когото изпращат, предпочита да спаси възлюбената си. По-изненадващо е, че „Disney” възнамеряват да продуцират не само пълнометражен филм (под вещото ръководство на Форстър, ако договорът бъде подписан без проблеми), но и ТВ сериал, видео игри, комикси и други, интерактивни приложения. Явно са доста уверени в потенциала на „The Runner”, но за нас простосмъртните е рано да разберем защо.

Междувременно се надяваме още тази година да видим следващия филм на Форстър – „Machine Gun Preacher” по истинската история на Сам Чайлдърс (Джерард Бътлър) някогашен наркоман, сега открил Исус и посветил живота си на спасяването на стотици деца от Судан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *