Зрителна измама

Още на финала на „Зрителна измама” беше ясно, че създателите му са си оставили „вратичка” за продължение – толкова благодатна „магическа” тематика си е направо грехота да се хаби само с един филм. Холивуд нон стоп си рециклира комиксовите супергерои – няма лошо да се врътнат още веднъж и илюзионистите.

Решението е взето след сравнително доброто представяне на филма в боксофис класацията. Допълнителната сцена, която подсказва продължението, Летрие си я „пази” за DVD и Blu-ray изданието, след финалните надписи. Но освен, че ще има втора част, липсва каквато и да било яснота по други подробности.

„Явно от самото начало съм искал да направя два филма. Все още не пиша, но постепенно изникват историята, сюжета, обратите, новите герои – всичко, което може да се сетите. Искам да довърша историята. Не зная дали продължението на „Зрителна измама” ще е моят следващ филм – логично е, че трябва да се действа наистина много бързо, но може би ще успея да направя още нещо между двете части.”

От споделеното от Луи Летрие не става много ясно дали глаголът „пиша” го е употребил в обобщаващ смисъл и дали Ед Соломон, Боаз Якин и Едуард Рикорт отново ще са сценарни отговорници за втората част – не вярваме Летрие сам да се нагърби с тази отговорна дейност. Ще бъде добре той да премисли използването на летящи кранове по време на снимките – обемна и феерична визия създават подобни кадри, но режисьорът се беше поувлякъл. То бива динамика, ама…

Все още няма яснота и кой/дали основните действащи лица ще се потвърдят с актьорско разположение – вероятно предстои напасване на снимачни графици до дупка. Защото никой продуцент в 21 век няма да изпусне готова филмова кок…/идея с потенциал за още „златни яйчица”! Няма как да минат без Марк Ръфало и Мелани Лоран, но ние пък няма да гледаме продължение, ако липсва Уди Харълсън! Разбира се, ще трябва да очакват предложения и Джеси Айзенбърг, Айла Фишър и Дейв Франко, а защо не и Майкъл Кейн и Морган Фрийман – всеки човек в определен момент от живота си може да стане отмъстителен…

Очаквайте допълнителни новини по проекта за „Зрителна измама 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хахахах , ти като си много остър иди се забии в земята , идиот малоумен 😉