Преди две седмици видяхме първия трейлър на втори сезон на мини-уеб сериала „Mortal Kombat: Legacy”, който разкри някои от новите (но иначе добре познати) герои като Лу Канг, Кунг Лао, Кенши и Ермак, които се присъединяват към историята, и по-важното, анонсира началото на турнира – нещо, което всички фенове на играта очакваха с нетърпение.

Е, сега вече е факт и самият втори сезон, който можем да видим в пълнота, а не да чакаме със седмици за поредната миниатюрна порция. Струва ни се, че така в по-голяма степен можем да оценим идеята на създателите на сериала. За съжаление, все още не сме го изгледали и не можем да споделим впечатление за качеството му и как се отнася към първия сезон, нито за това дали е спазен канонът в историята на новите герои или пък какво ни очаква в края му. Ще трябва да откриете всичко това сами за себе си.

http://www.youtube.com/watch?list=PLZLTS4u9M_2rYRUMj5RoI016wS_JxRnGE&feature=player_embedded&v=ydfGuagKcYM

Както казахме, не знаем как свършват събитията, но на тазгодишния Comic-Con режисьорът и ко-сценарист Кевин Танчероен съобщи, че се работи по третия сезон на сериала (дано, защото в крайна сметка ни се иска да видим такъв), в който трябва да се завърне Соня Блейд (актрисата Джери Раян не е била свободна за снимките на този сезон и затова Соня е отпаднала от историята – макар че можеха да я сменят, както направиха с доста от други образи) и да има евентуална поява на Кабал и на Горо, за който е имало написан сценарий и за този сезон, но заради бюджетни рестрикции не е бил осъществен.

В този момент няма обявена дори и ориентировъчна премиерна дата за евентуалния 3-ти сезон, така че трябва да се ослушвате.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *