Обичаме приказните истории още повече когато те са част от реалността. И тъй като отдавна следим проекта на Оливие Даан „Grace of Monaco”, предлагаме ви да видите първия тийзър-трейлър, в който любимата ни Никол Кидман демонстрира чар и грация, с които ще изпълни образа на легендарната Грейс Кели.

Тя не проронва нито дума, но очите, походката, жестовете – всичко говори за „кралско” превъплъщение. Не че сме очаквали друго от Кидман. И все пак тя поема голям риск с решението да съживи на екрана един от най-обичаните, иконични образи на 20 век. Ролята на принц Рение ІІІ е поверена на Тим Рот, Андре Пенверн ще видим като Шарл де Гол. Във филма участват още Паз Вега, Паркър Поузи, Франк Ланджела, Дерек Джакоби, Майло Вентимилия. А че компания Уейнстейн се е приготвила за богат „улов” от фестивално-наградния сезон – това е повече от ясно.

Действието на „Grace Of Monaco” се развива през 60-те, когато бившата холивудска звезда Грейс Кели, вече принцеса на Монако, трябва да използва целия си талант и задкулисно влияние, за да спаси положението на съпруга си, след като Шарл де Гол, вбесен от данъчните облекчения на Монако, дава ултиматум на Рение, според който принцът има 6 месеца да промени законите.

Премиерата на филма на голям екран в Щатите е на 27 ноември, два дни по-късно – във Великобритания и постепенно ще тръгне на екран в доста европейски страни. Това е положението (засега), пък може да се случи чудо – и да го гледаме на голям екран у нас… Кой знае…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *