Големите истории на хора, които с изобретения или усъвършенстване на технологии са променили и/или ускорили хода на революционните „катаклизми“ в съвременното ни общество, винаги са били привлекателни за киноиндустрията. Споделяли сме вече известното недоверие, с което се отнясяме към „Американската мечта” на екран – защото какво друго е филмът на Джошуа Майкъл Стърн „Jobs”, посветен на 30 години от живота и кариерата на един от най-големите предприемачи-визионери в Американската история – Стив Джобс.

Вижте известно количество нови видео-материали, за да сте максимално подготвени какво точно да очаквате. И като казваме „максимално подготвени”, имаме предвид точно това – те разкриват достатъчно, за да предположим хронологически подход в разказа за Джобс – от „гаражните” дни до възхода му като титан на електронната индустрия, основаването и даването на името на компютърната компания Apple, промените в нея, въвеждането на революционния iPod и… какво ли още не.

Трейлър

Зад кулисите

Клипове

Още когато стана ясно, че създателите на филма се опитват чрез визия да наподобят образа на Джобс, си „взехме едно наум” по задачата за бъдеща оценка на „Jobs”. Не че има нещо лошо в идеята, напротив, само че това обикновено се оказва рискован ход. Нямаме кой знае какъв поглед върху актьорския път на Къчър, но пък много харесваме ролята му в „Ефекта на пеперудата” и ако тук се представи по подобен начин – убедени сме, ще харесаме филма.

Вижте и няколко клипове от новата мания „instagram trailers”, както и една галерия със снимки.

Jobs

Сценарият на „Jobs” е дело на Мат Уайтли, в актьорския екип са още Джош Гад като Стив Уозниак, Лукас Хаас, Дж. К. Симънс, Дермът Мълруни, Матю Модийн, Аманда Крю, Джеймс Уудс, Рон Елдард, Лесли Ан Уорън и др.

Премиерата беше през януари 2013 на фестивала Сънданс, а ограниченото му разпространение на екран в Щатите стартира идния петък, 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *