Преди половин година видяхме няколко неофициални снимки на Аштън Къчър от снимачната площадка на подготвяния от режисьора Джошуа Майкъл Стърн биографичен филм за Стив Джобс „jOBS”, а сега, след като стана ясно, че филмът ще дебютира на фестивала в Сънданс, който започва на 17 януари 2013, е ред и на първия ни официален поглед.

Снимката достига до нас благодарение на The Film Stage и трябва да признаем, че Къчър изглежда доста добре. Добавяме и един кадър на истинския Джобс, за да можете по-лесно да направите сравнение.

Аштън Къчър като Стив Джобс

Стив Джобс

Миналия път споделихме, че „jOBS” не е филм, към който проявяваме голям интерес, и, общо взето, позицията ни не се е променила особено. Въпреки това ще следим филма отблизо и имаме намерение да го гледаме, ако ни изпадне възможност, с презумпцията, че никога не се знае и току-виж са ни изненадали с нещо любопитно, което не сме виждали в десетките произведения, посветени на гения.

Режисьор на „jOBS” е Джошуа Майкъл Стърн, а освен Аштън Къчър, ще видим и Джош Гад като Стив Уозниак, Лукас Хаас, Дж. К. Симънс, Дермът Мълруни, Матю Модийн и др.

Премиерата на филма е на фестивала в Сънденс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *