Вече сме виждали как ще изглеждаThe Zero Theorem” на Тери Гилиъм, но това не ни пречи да хвърлим (поне) още едно око. Става въпрос за две нови снимки – всъщност те не са много нови (поне на 3-4 дни са), които предлагат първия ни официален поглед (изтеклият трейлър и клипове не се броят) към двама от поддържащите герои, изиграни от Дейвид Тюлис и изключително красивата, голяма наша любимка Мелани Тиери, която е и втората най-важна причина след  Гилиъм да искаме да видим филма.

Освен поглед към героите, снимките дават и доста добра представа за цялостния вид и стил на филма, който прекрасно може да бъде описан само с една-единствена дума – „Гилиъмовски”. Вижте ги, а след това си припомнете и синопсиса, който – предупреждаваме за пореден път – е ранен и е възможно да има доста разлики с това, което ще видим в крайна сметка, но все пак дава някаква идея какво (в общи линии) можем да очакваме като история.

The Zero Theorem - Мелани

The Zero Theorem - Кристоф Валц и Дейвид Тюлис

Куин Лет живее в Оруелски корпоративен свят, където „mancams” са многобройните очи на загадъчна фигура, позната единствено като Management. Той работи над решението на странна теорема и живее като отшелник в дома си – съсипан от пожар параклис. Само две неща нарушават изолацията и работата му – неочаквани визити от похотливата Бейнсли, която го изкушава с „tantric biotelemetric interfacing” (виртуален секс), и Боб. Боб е гениален и непокорен син на Management, който завързва истинско приятелство с Куин, въпреки че посещенията му са идея на Management – начин да разсейва и следи Куин, който се опитва да разреши сложната теорема. Боб създава „inner-space” костюм, с който Куин да пътува към същността си и да разкрие тайните и истината в собствената си душа. Защото там се крият отговорите, които и Куин, и Management търсят. Този костюм и съпътстващият го компютър ще направят инвентаризация на душата на Куин и така или ще докажат или ще опровергаят Теорема Нула.

Режисьор на „The Zero Theorem” е Тери Гилиъм, а в ролите са Кристоф Валц, Мат Деймън, Тилда Суинтън, Дейвид Тюлис, Бен Уишоу, Питър Стормаре, Мелани Тиери, Санджийв Баскар и др.

Премиерата е предвидена за 2014.

А сега (защо пък не?!) ви предлагаме да видите и една-две снимки на прекрасната Мелани!

Мелани

Мелани

Мелани

Мелани

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *