Още един филм с адрес „Сънданс”, но не предстоящия, а отминалия преди повече от 10 месеца, все още изчаква подходящото време, за да се появи пред публика. „Sleight” е бил сред творбите, възхитили фестивалните зрители, заедно с „Hunt For The Wilderpeople” и „Sing Street”. Филмът представя някои интересни концепции, реализирани с микро-бюджет, а в Парк Сити екипът му е успял да си намери разпространители в лицето на Blumhouse и WWE Studios. Ето как изглежда първият тийзър трейлър.

Историята на „Sleight” проследява млад уличен фокусник на име Бо (Джейкъб Латимър от „Лабиринтът: Невъзможно бягство”), който след смъртта на майка им прави всичко възможно, за да се грижи за малката си сестричка Тина (Сторм Рийд от „12 години робство”). Но да изпълняваш ловки трикове пред туристите на улицата не може да ти спечели достатъчно пари, за да си плащаш сметките, затова Бо започва да пласира по клубове и партита стоката на местния нарко-дилър Анджело (Дуле Хил, „West Wing”). Като използва ловкостта на ръцете си, Бо може да се спасява от неприятности с полицията. Когато обаче друг дилър се опитва да превземе пазара в Лос Анджелис, Бо се оказва въвлечен в ежби и престрелки между бандите, което вече не може да се нарече „продаване на евтини, малки пакетчета на хората по клубовете”… Реалността поднася изненади.

На нас ни стана интересно защо са решили за продават филма като „Chronicle meets Iron Man”, но при положение, че надали подобна история ще намери разпространител у нас, явно ще си останем с въпросителни по темата…

Sleight” ще се появи на голям екран в Щатите на 7 април 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *