Много сме чували как животът на Иън Флеминг е вдъхновил така известния му герой Джеймс Бонд, колко вълнуващ е бил, каква интересна личност е бил самият автор и как от биографията му би станал страхотен филм. Но досега, поне ние не сме гледали истински, качествен филм за Флеминг, въпреки че опити се правят от доста години – знаем например, че Леонардо Дикаприо е проявявал интерес и като продуцент, и като актьор.

Сега обаче виждаме Доминик Купър в ролята на Флеминг в първия тийзър трейлър на едноименния „Fleming” – възможно е това да е просто работно заглавие, но нещо не ни се вярва, че тепърва ще го сменят (все пак е важно да не се бърка с проекта на Дънкан Джоунс, за който ви съобщихме миналото лято и който е спрян, поне за момента). И макар да става дума за мини-сериал, а не за кино филм, „Fleming” звучи доста приятно. За съжаление, тийзърчето е прекалено кратко и несъдържателно (30 секунди), за да възбуди сериозен интерес, но въпреки това радва. Вижте го.

Особено ни радва как – за разлика от по-известния си, но въображаем колега – този шпионин не спира, за да позира при първата възможност за драматично осветление.

Освен Доминик Купър в главната роля, който е изненадващо добър избор нищо, че въобще не прилича на автора, ще видим и Лара Пулвър (доста е работила, особено на малкия екран – последно сигурно сте я гледали в „Da Vinci’s Demons”, но за нас си остава Айрийн Адлър от британския „Sherlock”) като любимата му Ан О’Нийл. Кога ще ги видим обаче не е ясно – засега „Fleming” си няма официална премиерна дата.

Fleming - Доминик Купър и Лара Пулвър

Fleming - Доминик Купър и Лара Пулвър

Fleming - Доминик Купър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *