Страшно много харесваме Кърт Ръсел и сме адски нещастни, че не сме имали възможност да го гледаме в нищо свястно от „Death Proof” („Бибрутално: Разходка смърт”) на Тарантино насам. Всъщност, от тогава Ръсел се е появявал само в един филм („Touchback”, който не сме гледали, но съдейки по отзивите, не сме изпуснали много), така че спокойно можем да кажем, че през последните шест години той просто изчезна от кино хоризонта.

Сега обаче, ако вярвахме в подобни тъпотии, бихме казали, че звездите са се подредили в правилната конфигурация и Ръсел се завръща на екран с нещо, което изглежда като класически „caper”.

Става дума за „The Art of the Steal”, в който Кърт Ръсел изпълнява ролята на Крънч Калхун, третокласен каскадьор, който се връща към старото си поприще на крадец на изкуство. Заедно със своя доведен и не особено надежден брат Ники (Мат Дилън), Крънч събира стария си екип, за да задигне най-скъпата книга в света – удар, с който ще останат в историята. Но както винаги става в такива филми, нищо не върви според плана и не е такова, каквото изглежда.

Премиерата на „The Art of the Steal” е на фестивала в Торонто и покрай нея получаваме първия трейлър.

Не можем да кажем, че не сме разочаровани. Изглежда ни като абсолютно средняшка (в най-добрия случай), не особено оригинална кримка, каквито дават по кабеларките. Въпреки това обаче, както се казва в самия трейлър, ще направим един „leap of faith” в името на актьорския състав, който освен Ръсел и Мат Дилън, включва и Джей Барушел, Терънс Стамп и Катрин Уиник. Също така филмът все пак е селектиран за Торонто и за това вероятно има някаква добра причина.

Вижте и няколко снимки.

„The Art of the Steal” с Кърт Ръсел

„The Art of the Steal” с Мат Дилън

„The Art of the Steal”

„The Art of the Steal”

Режисьор и сценарист на „The Art of the Steal” е Джонатан Собол („A Beginner’s Guide to Endings”), а в ролите са Кърт Ръсел, Мат Дилън, Джей Барушел, Терънс Стамп, Катрин Уиник и др.

Официалната премиера е 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *