Вероятно Lionsgate са решили, че няма да им хрумне по-добра идея от есенната на 2011, преповториха я с нелепите character-постери тази пролет и сега отново „споделят” множество постери с част от героите на „Игрите на глада: Възпламеняване” в няколко „побратимени” сайта – почваш от някъде и играеш на криеница, докато разбереш колко плаката са публикувани. За момента са играчите/победители от окръг 1 до 4 плюс Джоана Мейсън от окръг 7 и, разбира се, главните герои Пийта и Катнис.

Пусната е и нова снимка на двойката, която Ефи Тринкет (Елизабет Банкс) от „протокола” на Игрите на глада развежда последните победители из окръзите на Панем. Катнис и Пийта очевидно не могат дори да се принудят да покажат нещо като подобие на усмивка, но… няма страшно, предстоят Юбилейните игри, в които – както казва президентът Сноу (Доналд Съдърланд) „На седемдесет и петата годишнина, за да напомниим на бунтовниците, че дори най-силните сред тях не могат да победят властта на Капитола, момчетата и момичетата трибути ще бъдат избрани сред живите в момента победители

Игрите на глада: Възпламеняване

Ако се сещате, в литературния първоизточник е споменато, че окръг 12 само веднъж е печелил Игрите преди Катнис и Пийта, а победител е техният надзорник, ментор и приятел Хеймич Абърнети. Което автоматично означава, че Катнис се връща на арената. Освен тази гигантска грижа, тя има да се справя с (тотално обърканите си) чувства към двама младежи около себе си – Пийта и Гейл, както и с много други проблеми, включително зараждащия се бунт… Подробности – в книгата на Сюзан Колинс или във филма на Франсис Лоурънс „Игрите на глада: Възпламеняване”, който предстои да излезе на екран на 22 ноември.

Още нещо интересно, свързано с втората част на „Игрите на глада” – според Yahoo! Movies премиерата на новия трейлър на „Възпламеняване” ще бъде в събота на Comic-Con и обещанието е веднага след това да се появи онлайн. Никакъв ексклузивитет за „твърдата” фенска маса от Comic-Con, въпреки дългите опашки и цените на билетите. Те пък ще се видят очи в очи с гости като режисьора, Дженифър Лоурънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Лени Кравиц, Джена Малоун, Джефри Райт и Уилоу Шийлдс, които ще участват в среща с публиката на Comic-Con в зала за поне 3000 души! Ето как се прави ПР-акция – „звездите отблизо”!

Ето и „вдъхновените” участници в Юбилейните игри, които в наподобяващите неопрен костюми приличат на skydiver-и с комсомолски плам в очите – Кашмир и Глос, брат и сестра от окръг 1, Енобария и Брут от окръг 2, Уайърс и Бийти от окърг 3, Магс и Финик от окръг 4, Джоана Мейсън от окръг 7, Пийта Меларк и Катнис Евърдийн от окръг 12.

(Постерите са публикувани в Huffington Post, Yahoo!, MSN, Empire, MTV, and Hero Complex)

„Възпламеняване” започва от момента, в който Катнис се завръща у дома като победителка на 74-ите годишни Игри на глада заедно с втория трибут от Окръг 12 – Пийта. Всеки победител е длъжен за известно време да напусне семейството и приятелите си и да се отправи на обиколка из Окръзите – да бъде „показван” на жителите като пример за подражание. По пътя Катнис осъзнава, че у хората се надига желание за бунт, но Капитолът все още контролира всичко със завиден успех, а Президентът Сноу подготвя юбилейните 75-и Игри на глада – едно състезание, което ще промени завинаги реалността в Панем…

Режисьор на „Игрите на глада: Възпламеняване” е Франсис Лорънс („Константин”, „Аз съм легенда”, „Вода за слонове”), а сценаристи са Саймън Бюфой („Беднякът милионер”) и Майкъл Арнд („Играта на играчките 3” и предстоящия „Star Wars Епизод VII”). В ролите се завръщат Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Лени Кравиц и Тоби Джоунс, а към тях се присъединяват Сам Клафлин, Джена Малоун, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Аманда Плъмър и др.

Повече подробности и визии може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. „Ако се сещате, в литературния първоизточник е споменато, че окръг 12 само веднъж е печелил Игрите преди Катнис и Пийта“

    Ако не се лъжа, окръг 12 беше печелил два пъти преди Катнис и Пийта, но първия победител е умрял отдавна.