От началото на седмицата, всеки ден различни сайтове разкриваха по един стилизиран постер на герой от втората част на екранизацията на свръх-успешната трилогия  на Сюзън Колинс „Игрите на глада: Възпламеняване”, която се чака да дебютира в края на годината под режисурата на Франсис Лорънс.

Ние не успяхме да се отбележим с новини през седмицата – Светли, главният ни отговорник по „Игрите”, в момента е потънала във фестивални грижи и честно казано, не знаем дали е жива или умряла, а ние нямаме нерви (и време) да се занимаваме с неща от рода на „на час по лъжичка”, особено пък с такива, които не намираме за чак толкова интересни или впечатляващи – но сега, след като се посъбраха малко плакати, намираме време да ви ги представим набързо.

Предполагаме за тези, които не са чели книгите, част от героите няма да означават нищо, но това е положението. За леки разяснения ви предлагаме да хвърлите едно око на новините ни до момента.

Също така, вероятно ще има още поне няколко плаката от същата поредица, така че може да хвърляте по едно око за ъпдейти.

Режисьор на „Игрите на глада: Възпламеняване” е Франсис Лорънс („Константин”, „Аз съм легенда”, „Вода за слонове”), а сценаристи са Саймън Бюфой („Беднякът милионер”) и Майкъл Арнд („Играта на играчките 3” и предстоящия „Star Wars Епизод VII”). В ролите се завръщат Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Бенкс, Доналд Съдърланд, Лени Кравиц и Тоби Джоунс, а към тях се присъединяват Сам Клафлин, Джена Малоун, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт и др.

Премиерата е 22 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *