Тази година Comic-Con има доста неща, с които да се похвали – представянето на „Годзила”, „World of Warcraft”, „Робокоп”, обявяването на това, че Батман ще се появи в продължението на „Човек от стомана” и още един куп подробности и филми, но според повечето присъствали на мероприятието, едно от най-интересните, забавни  и готини събития е бил панелът на „X-Men: Days of Future Past”, на който изненадващо към режисьора Брайън Сингър се е присъединил целият актьорски състав на филма.

Разбира се, поне до този момент, ние можехме да приемем това твърдение само на доверие, но сега имаме възможност да видим пълно видео на целия панел и да се убедим с очите си. Това видео обаче не е основната причина за новината ни, затова го оставяме за след малко. Основният ни акцент, както вероятно сте се досетили от заглавието, са първите официални постери на филма, които обединяват миналото и бъдещето на Магнито и Професор Х и по един чудесен начин представят сюжетната линия с пътуването във времето.

Възползваме се от случая да представим и няколко снимки, които се появиха в нета през последните седмици, като специално внимание искаме да обърнем на Питър Динклидж и „Trask Industries”, които потвърждават, че Динклидж ще изпълнява ролята на военния учен Боливър Траск, който създава армия от роботи, наречени „Пазители”, които са програмирани да унищожават мутанти.

Ето и споменатото по-горе пълно видео на Comic-Con панела на филма.

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Йън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман, Еван Питърс, Джош Хелман и др.

Премиерата е 18 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Оф, не знам къде точно се обърка тоя франчайз, но може и някъде по това време да се е случило.