Тъкмо почнахме да си поемаме дъх от неочакваната, но приятна новина, че Алфред Молина се завръща като Док Ок в „Спайдър-мен 3“ и от лагера на Marvel решиха да ни довършат с купища пикантни подробности около бъдещите заглавия на студиото по време на деня на инвеститорите на Disney вчера.

Вече представихме новия трейлър на „WandaVision” и първата реклама на „Loki”, а сега е ред да обърнем внимание и на другия от дългоочакваните сериали на Marvel за стрийминг платформата Disney+ – „The Falcon and the Winter Soldier”. Минаваме директно към промото и после ще нахвърлим бързи мисли за видяното:

Ако трябва да сме честни трейлърът започна чудесно намеквайки за тежкия завет, който носи щитът на Капитан Америка, но много бързо ентусиазмът ни стихна. Проблемът не е в това, че няма химия между Сокола и Войника. Не е и в намеците за по-реалистичен шпионски екшън. Просто подозираме, че студиото се опитва да запази „уау“ моментите за евентуален втори трейлър или директно, когато гледаме самите епизоди.

Това, от една страна, е добър ход в дългосрочен план, но от друга страна ни се искаше да видим поне един ръкопашен бой с вече потвърдените злодеи. Естествено, има го и факта, че снимките на „The Falcon and the Winter Soldier” не са приключили и е възможно част от по-големите и важни сцени да са в процес на разработка. При всички положения ще дадем шанс на заглавието – просто ни се щеше първите впечатления да ударят тавана, но на този етап са средняшки и запазваме правото да си променим мнението щом видим повече от продукцията.

Припомняме на незапознатите, че The Falcon and the Winter Soldier” проследява Сам Уилсън (Антъни Маки), който поема тежестта на щита, който Стив Роджърс му завеща в края на „Отмъстителите: Краят” и се налага да работи с Бъки (Себастиан Стан), за да спрат световна заплаха. В сериала отново ще видим завръщането на страхотните Даниел Брюл като Барон Зимо, Емили Ван Камп в ролята на Шарън Картър, Джордж Сейнт-Пиер в ролята на Жорж Батрок и Уайът Ръсел, който ще играе варианта на американското правителство за супер войник ала Капитан Америка, само че под пълен техен контрол.

Премиерата на „The Falcon and the Winter Soldier” засега е насрочена за средата на 2021 година по Disney+, но имайки предвид ситуацията с пандемията, заглавието може да направи своята премиера по-рано или по-късно.

191210-falcoln

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *