Каквото и да захване Шон Пен, ролите му се получават сякаш без усилие. Казват „това е талант!” и са прави хората, защото въпреки скуката на „Гангстерски отдел” и умереното очакване на „The Secret Life of Walter Mitty”, появата на Пен винаги е била удоволствие за очите и радост за душата. Информацията за участието му в „The Gunman” и появата на снимка от този проект по-скоро влизат в първото определение, защото мръсните мускули на Шон лесно могат да се „разчетат” като обещание за качествен екшън.

Шон Пен в „The Gunman”

Преувеличаваме, разбира се, но основание да наречем проекта „качествен” ни дава и участието на Хавиер Бардем, Идрис Елба и Сам Райли. Адаптацията по романа на Жан-Патрик Маншет ще бъде шпионски трилър, в който Пен е агентът Мартин Терие, предаден и подгонен от организацията, на която служи. „Ако определите този филм като „екшън” е все едно да наречете Мерил Стрийп „секси русо гадже”. Тя е такава, но думите съвсем не определят истинската й същност!” – това са думи на Шон Пен пред щатската преса.

Според продуцента Джоуел Силвър стремежът на всички ще бъде да вложат творчески хъс и да направят наистина велик филм, а ако е успешен – защо да не се окаже първият от една нова поредица? То на продуцентите все „киносериали” им се привиждат – нали най-обичат да умножават приходите със залог „на сигурно”. Режисьорът Пиер Морел („Твърде лично”, „От Париж с любов”) отговаря за „величието” на филма, но предвид филмографията му ще имаме едно наум за очакванията. Въпреки актьорския екип И Шон Пен…

The Gunman” се очаква да бъде готов догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *