Дикаприо и Джейми Фокс

Уникалният синхрон често е труден за повтаряне, но след като вече са били доволни от съвместната си работа при Тарантино, Джейми Фокс и Леонардо Дикаприо ще се пробват, този път като партньори-детективи, в нов проект, продуциран от Warner Bros. Компанията се е сдобила с правата за екранизация на романа на Крейг Залър „Mean Business On North Ganson Street”, чието издаване предстои.

Говори се, че Льонката ще поеме ролята на представител на закона, който смята жена си за проститутка, избягала от него с парите, спечелени от търговията със собственото си тяло. След инцидент в отдела, той е разпределен да разследва престъпление в Мисури, и го събират в екип с прекалено избухлив колега (Фокс), който пък си има собствени проблеми – разжалван е в чин, след като се е държал грубо със заподозрян. Двамата „неудачници” трябва да открият кой е толкова нагъл, че да екзекутира ченгета. Звучи като нещо мрачно и кърваво, което ще рече – и обещаващо. Особено с такъв „оскаров” актьорски състав!

Авторът на романа сам ще се нагърби с писане на сценария, следователно ще мине известно време, преди да се задвижат сериозно нещата в посока реализация на проекта. Пък и трябва да се намери кой да режисира. За момента двете звезди са отдадени на последните си проекти (Лео – с „The Wolf Of Wall Street” ), а идеята за обща работа е в позиция „on hold”. Ще споделим развитие по случая.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. не бе, т’ва щяло да е след почивката май, ама ми се стори излишно инфо да го слагам в новината… те докато нааапииишааат сценарияяя…

  2. А бе, поправете ме ако бъркам, но на снимката има само един носител на Оскар. Та, какъв „оскаров състав“?

    Иначе, синхрона в „Джанго“ беше между Уолц и Джейми. И Ди плюс Джаксън…

  3. …ако не броиш няколкото номинации на Лео, си прав, Такеши, ала не буквалността е важна в случая, а стойността на изпълненията. Така си мисля…