Първи трейлър и снимки от “The Green Hornet”

„The Green Hornet” никога не е бил след любимите ни герои и да си признаем честно, не знаем почти нищо за него. Също така, идеята Сет Роугън, когото по принцип харесваме, да играе екшън герои не ни радваше особено, но предпочетохме първо да видим трейлър, преди да си позволим да коментираме каквото и да е.

Благодарение на „Sony” и „Yahoo”, броени часове след като бяха показани първите снимки от филма, трейлърът стана факт и спокойно можем да кажем, че изпитваме леко смесени чувства.

От отрицателната страна, първо е изобилието от хумор – последните няколко години превърнал се в запазена марка на Роугън – който ни допада, но тук ни изглежда напълно не на място и силно се надявахме да отсъства от филма и второ, не откриваме почти нищо от специфичния стил на Мишел Гондри, който бе един от основните виновници да искаме да видим филма.

От положителната страна е цялостният визуален стил на продукцията и повече от отличния екшън, с който Гондри, въпреки че жертва своя собствен стил, казва „in your face” на всички, които смятаха, че е неспособен да се справи с подобна задача. И не на последно място, разбира се, Кристоф Валц, за който няма нужда да ви казваме нищо.

Явно ще трябва да изчакаме още малко, за да си оформим окончателно мнение или пък в най-добрия случай, януари 2011 ще отидем в киното непредубедено и ще решаваме на място, както впрочем е редно.

http://www.youtube.com/watch?v=g_Y_rLBIxOM

Брит Рийд (Роугън) е син на един от най-уважаваните и именити медийни магнати в Лос Анджелис, който води безцелен живот, напълно незаинтересован какво се случва в света около него. Когато обаче, баща му мистериозно намира смъртта си, Рийд е принуден, за първи път в живота си, да направи нещо смислено.Заедно с един от най-усърдните и изобретателни служители на компанията Като (Чоу) решават да започнат война с подземния свят. За целта обаче, първо самите те трябва да станат престъпници.

“The Green Hornet”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *