Кастингът на Бенисио дел Торо като Пабло Ескобар е абсолютен „no-brainer” – нещо като Даниел Дей-Луис като Линкълн или пак Дел Торо като Че Гевара – в момента в който го чуете, си казвате „много ясно” и оттук насетне е невъзможно да си представите някой друг в ролята.

Доказателство за това е първата снимка на Дел Торо като небезизвестния нарко-барон в „не съвсем биографичния” „Paradise Lost” на Андреа Ди Стефано.

Бенисио дел Торо като Пабло Ескобар

Ако сте пропуснали предишната ни новина, посветена на „Paradise Lost”, създателите му го описват като близък по структура на „Последният крал на Шотландия” – вдъхновена от реални събития история, видяна през погледа на „външен” човек. В случая сърфист на име Ник, който отива в Колумбия на гости на брат си, където се влюбва в красивата Мария, която обаче се оказва племенница на прочутия кокаинов бос.

Принципно нямаме някакви свръхголеми очаквания към този филм, но само заради Бенисио Дел Торо ще му добавим поне две звезди към финалната оценка. Дори и крайният продукт да не става за нищо, ще се съгласите, че няма никаква основателна причина да смятаме, че Дел Торо няма да разцепи.

За финал, вижте и едно видео (на френски) от снимачната площадка.

Режисьор на „Paradise Lost” е Андреа Ди Стефано, а в ролите ще видим Бенисио Дел Торо, Джош Хътчърсън, Клаудия Трайсак, Брейди Корбет и др.

Премиерата е предвидена за следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хайде новата бозица. Имаме една от най-интересните личности на века, човек минал през всичко, на който нито един измислен злодей не може да му стъпи на пръста, но какъв филм може да измисли Холивуд с него? Разбира се, че вечната любовна драма по шаблон.