Ема Стоун

Неведнъж сме споменавали, че обичаме Камерън Кроу – „Почти известни” е сред най-любимите ни филми, а си падаме доста и по „Ванила Скай”, „Джери Магуайър” и „Say Anything…”, че дори и по „Елизабеттаун”, нищо, че прекалено много приличаше на „Гардън Стейт” – и с интерес очакваме най-новата му романтична комедия „Aloha”.

Доскоро филмът беше неозаглавен и не се знаеха много подробности за сюжета, но сега с дебютирането на първия трейлър, нещата се изясняват: Брадли Купър е експерт в немилост от Щатската космическа програма, който получава втори шанс – той е назначен на старата му длъжност, за да надзирава изстрелване на нов спътник. Освен с работни проблеми, той трябва да се справя със ситуацията около бившата си приятелка (Рейчъл МакАдамс) и преизпълнената с досаден ентусиазъм свръзка с военните (Ема Стоун).

Вижте трейлъра, който има доста от запазените марки на Кроу.

http://www.youtube.com/watch?v=kZyEAiQuHss

Не сме много очаровани, но не сме и притеснени, защото по принцип филмите на Кроу трудно се представят коректно на ниво трейлър. Затова мислим да не си създаваме мнение на базата на рекламите, а както си му е редът, да изчакаме самия филм. Дано само не ни подмине като „We Bought a Zoo”.

Сценарист и режисьор на „Aloha” е Камерън Кроу, а в ролите са Брадли Купър, Ема Стоун, Рейчъл МакАдамс, Бил Мъри, Алек Болдуин, Дани МакБрайд, Джон Кразински, Джей Барушел, Ивана Миличевич и други.

Премиерата е  29 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. На мен най ми харесва, че сценарист е само Камерън Кроу. Добър режисьор е, но като сценарист е още по-добър, да не кажа един от най-добрите в момента.

  2. всички ме кефят, само брадлито малко ми е анти, ама кво да се прави.

  3. Голям е, безспорно. Аз като негов броя и Fast Times at Ridgemont High и точно в него най-ясно си личи талантът му като сценарист. Вероятно на 23-24 години го е написал, а поне за мен е страшно култов и емблематичен. Интервютата му с Били Уайлдър, един друг голям сценарист (разбира се, и режисьор, но както и с Кроу режисирането идва по-късно), също са класика.

  4. Мислех, че само аз съм фен и тази новина ще мине незабелязано, то пък какво се оказа. 🙂 Радвам се! 🙂

  5. Pearl Jam 20 е може би най-добрият документален фен за банда, който съм гледал. Кроу е голям, няма спор. 🙂