„Алфа и Омега” 3D

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Пoкана за галапремиерата на „Алфа и Омега” 3D си спечелиха Анелия Петришка, Андрей Георгиев и Ива Рангелова. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Този ноември „Форум Филм България” ви канят да хванете гората и да усетите повикa на дивата природа с анимационното 3D приключение „Алфа и Омега”.

Трима от нашите читатели имат шанс да спечелят покана за галапремиерата на филма, която ще се проведе на 3 ноември в Синема Сити София.

За да бъдете един от щастливците, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Кой е българският глас на Хъмфри:

– Дичо
Део
– Руши Видинлиев
– Тодор Колев

Кейт и Хъмфри са два вълка, които нямат нищо общо помежду си. Кейт е алфа вълк – за нея дисциплината, дълга и отговорностите са всичко. Хъмфри е омега вълк – приятелите, забавленията и лекомислените постъпки са най-важното в живота му. В света на вълците по неписан закон представителите на алфа и омега никога не се смесват, сприятеляват и събират по двойки.

Като дъщеря на водача на западната глутница, Кейт трябва да се омъжи за Гарт, алфа син на лидера на източната глутница, съюз който не е продиктуван от любов, а цели да предотврати кръвопролитна война между двете глутници. Бракът между двамата е възпрепятстван, след като незабелязано от никого, Кейт и Хъмфри са прибрани от рейнджъри и преместени от техния дом в Джаспар парк, Канада в друг парк – в Айдахо, САЩ.

Отчаяна да стигне навреме за сватбената церемония с Гарт и да предотврати война, Кейт няма друг избор освен да се съюзи с Хъмфри, за да се върне вкъщи. Враждуващи гледни точки, огромно разстояние, няколко мечки и морски свинчета са само част от приключенията по дългия път за дома. Скоро Кейт и Хъмфри откриват, че някъде по пътя между тях се е появило и ново чувство – любовта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments