В края на миналата седмица „Sony Pictures Classics” представиха първия трейлър на най-новия филм на Уди АлънBlue Jasmine” и най-накрая можем да придобием представа какво точно ни очаква, тъй като до момента знаехме единственото, че става дума за история, която ще се завърти около последния стадий на сериозна криза в живота на модерна нюйоркска съпруга.

Вижте за какво става въпрос.

Не знаем защо, но очаквахме „Blue Jasmine” да е от по-лекичките филми на Уди Алън, подобно на „На Рим с любов” – не че е някаква тежка драма, но определено има драматичен привкус, но като се замислим, глупаво е да вземе Кейт Бланшет (която между другото изглежда и се справя адски добре) за главната роля и да не се възползва максимално от актьорския ѝ потенциал.

Като цяло „Blue Jasmine” изглежда като да е по-добър от вече споменатия „На Рим с любов”, но в кой точно край на филмографията на Алън ще се класира – при отличните или при по-малко отличните – ще разберем чак като го изгледаме. Като при всичките му филми до сега, ние имаме голямо желание да го гледаме.

За финал вижте постера на филма и няколко нови снимки.

Blue Jasmine - плакат

Blue Jasmine - Кейт Бланшет

Blue Jasmine - Кейт Бланшет и Алек Болдуин

Режисьор на „Blue Jasmine” е Уди Алън, а в ролите са Кейт Бланшет, Алек Болдуин, Питър Сарсгард, Сали Хоукинс, Луис С.К., Андрю Дайс Клей, Боби Канавали, Тами Бланчард, Майкъл Сталбърг, Олдън Ерънрайк и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Бога ми! Мога цял живот да гледам по един филм на Уди, всяка година.